PBS

Leerlingen doen op school niet alleen vakkennis en -vaardigheden op, het is ook de plek waar zij leeftijdsgenoten ontmoeten, kennis maken met de samenleving, met normen, waarden en omgangsvormen. Daar hoort bij dat zij leren, oefenen en soms ook grenzen overschrijden. Didactiek en pedagogiek begeleiden dit leer- en ontwikkelingsproces. In een veilig schoolklimaat zijn er grenzen en regels, wordt adequaat opgetreden tegen grensoverschrijdend gedrag en worden leerlingen aangemoedigd om positief gedrag te laten zien. Om een sociaal veilig schoolklimaat gestalte te geven hebben we daarom een veiligheidsplan opgesteld, waarin we aandacht besteden aan deze onderdelen. Onderdeel hiervan is het antipestprotocol.

PBS

Folder ouders gedragsprotocol

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.