Vervoer

Leerlingvervoer:

Het vervoer is teruggebracht tot de leerlingen die minstens 6 kilometer van de school wonen. De gemeente hanteert de ANWB routeplanner om de afstand te verkrijgen en daarbij de optie kortste route.

Na dit schooljaar gaat de gemeente hun nieuwe beleid evalueren en wij vragen u om de problemen die er door deze nieuwe regel ontstaan, te noteren. In januari willen we op een ouderavond(zie planning) de vervoersregeling evalueren.
Er zijn nu ouders die gaan poolen om zo de ontstane problemen met elkaar op te lossen. De school kan een lijst verzorgen met leerlingen die bij elkaar in de buurt wonen. Graag bij de administratie opgeven. Er is ook een aantal ouders dat voor het openbaar vervoer kiest. De school zal de leerlingen na schooltijd door stagiaires naar het busstation begeleiden.

Verder heeft een aantal ouders aangegeven dat zij moeite heeft met de begin- en eindtijden van de school. In deze gevallen zorgt de school in overleg met de ouders voor opvang. De jongere leerlingen die vrijdagmiddag vrij hebben kunnen eventueel in beperkte mate worden opgevangen.

Heeft u klachten over het vervoer, de opstapplaatsen en dergelijke, meldt u dat dan bij het vervoersbedrijf en bij de gemeente (afdeling leerlingenvervoer).

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.